Nieuws

Aanbevelingen zomer vleeswaren door Compaxo: barbecue en tapas.

Barbecue en tapas producten bij Compaxo

Compaxo denkt graag mee om producten aan te bieden die aansluiten bij de consument.

Allereerst staat zomer gelijk aan buiten leven en dus aan barbecueën. Wij kunnen barbecueworstjes en/of braadworstjes aanbieden in verschillende formaten, zowel de traditionele dikkere vorm als het dunnere chipolata model. We hebben deze zelfs in de volgende smaakvarianten kunnen ontwikkelen:

  1. Roasted Honey barbecue worst: mix van rook en honing geeft een goede balans tussen zoet en hartig. Vlees roken is dé barbecuetrend van 2017. Met de aanwezigheid van rooksmaak willen we hier op inspelen.
  2. Smokey BBQ barbecue worst: overtuigende rooksmaak, wat geassocieerd wordt met barbecueën, zit in de worst verwerkt. Vlees roken is dé barbecuetrend van 2017. Met de aanwezigheid van rooksmaak willen we hier op inspelen.
  3. Beer flavoured barbecue worst.
  4. Pulled pork barbecue worst: pulled pork is momenteel een populair product in de vleesindustrie. Deze smaak kunnen wij herkenbaar verwerken in de worst.
  5. Teriyaki barbecue worst.
  6. Babi Pangang barbecue worst.
  7. Smokey hot cocktail barbecue worst: whiskeysaus is een populaire smaak bij de barbecue, deze smaak zit in de worst verwerkt. Vlees roken is dé barbecuetrend van 2016. Met de aanwezigheid van rooksmaak willen we hier op inspelen.
  8. Spareribs flavour barbecue worst: spareribs wordt als typisch barbecue product gezien en zou een populaire smaak kunnen zijn.
  9. Double Cheese barbecue worst.
  10. Mosterd dille barbecue worst.
  11. Piripiri barbecue worst.

Onze barbecueworst is gekookt in zijn verpakking. Mede daardoor is deze minimaal twee maanden buiten de koeling houdbaar, wat zowel consument als retailer veel flexibiliteit geeft in zijn bevoorrading. Daarnaast biedt het de consument extra voedselveiligheid wanneer het product buiten onder zomerse temperaturen naast de barbecue ligt.

nieuws bbq

Naast barbecueën is het eten van tapas in de zomer ook een steeds populairdere bezigheid. Wij kunnen diverse vleeswaren producten in snackformaat modelleren, zoals mini cervelaat worstjes en plakjes, mini- kipfiletstukjes. Inmiddels hebben wij ook een cabanossi ontwikkeld, bereid met kippenvlees. Wij zullen deze aanbieden als ‘Kipanossi’. Wij kunnen de genoemde suggesties in een convenience trayseal verpakking aanbieden, wat de consument een verhoogde presentatiewaarde biedt. Wij brengen snackproducten in dit schaaltje uit onder Compaxo Partytime, maar ook een private label oplossing is mogelijk.

Tapas Vleeswaren Compaxo

Aarzel niet om onze verkoopafdeling te vragen naar de mogelijkheden.