Nieuws

Mogelijkheden winterproducten

Het winterseizoen is weer aangebroken en dat betekent dat er bij ons een groeiend animo ontstaat voor bepaalde producten. In de koude maanden van het jaar eten bijna alle Nederlanders regelmatig een oer- Hollandse maaltijd, welke natuurlijk prima gecombineerd kan worden met een van onze vleeswaren.

Allereerst zijn onze rookworsten natuurlijk zeer geschikt als maaltijdcomponent. Wij bieden onder andere een magere, Gelderse of runder variant hierop aan. Onze eigen trots is natuurlijk wel de Goudse Rookworst, die we ook in een magere variant of bulkverpakking aanbieden. Een rookworst kan natuurlijk ook gewoon als snack gegeten worden. Denk ook eens aan ons broodje- rookworst- mosterdsaus combinatiepakket! Wij kunnen de rookworst zowel rechtsvorming als hoefijzer- vormig modelleren en bieden talloze gewichten aan zoals 100 gram, 225 gram en 375 gram. Op verpakkingsgebied kunnen wij de Goudse rookworst ook in bulk verpakken, waardoor de klant uitkomt op een verpakking van 7 x 250 gram. De enkelvoudige verpakkingen bieden de opdrachtgever extra communicatiemogelijkheden door deze aan te leveren met een omzak.

Een andere verrijking aan de stamppot zijn de diverse spekcomponenten die wij reepvormig of dobbelsteenvormig kunnen modelleren.

Een andere aanvulling tijdens het diner is onze gehaktbal die met vier stuks van 125 gram vacuüm verpakt wordt. Wij hebben de gehaktbal al gebraden en de consument dient deze alleen nog maar op te warmen in de magnetron, grill of in een pan water, waardoor hij snel een lekkere toevoeging aan zijn maaltijden heeft!